• Get in Touch
  • info@55communications.nl

Over ons


55Communications is een marketingcommunicatiebureau in Alkmaar. Thuis in (bijna) alle facetten van zowel offline als online marketing & media gaan wij graag met u in gesprek over uw bedrijfsdoelstellingen om te zien hoe we die met merkwaardige marketing en resultaatgerichte sales optimaal kunnen ondersteunen.

Van offline & online marketing, communicatie, media en sales. Wij verdelen onze krachten over alle activiteiten van de marketing en communicatie. Wij begrijpen als geen ander dat uw communicatievraagstuk uniek is en beschikken over een dosis inlevingsvermogen om zo tot een maatwerk oplossing voor uw uitdaging te komen.

Samen kijken we naar uw doelgroep, de concurrentie, de markt en naar de mogelijkheden om uw product of dienst positief te onderscheiden. Vanuit de toegevoegde waarde van uw product of dienst kiezen wij een invalshoek voor resultaatgerichte communicatie. Desgewenst formuleren wij een strategie of denken wij daarover mee. Vervolgens ontwikkelen we campagnes of uitingen en adviseren wij u over de beste mix van communicatiemiddelen die hierbij het meest effectief zijn om zo een optimaal resultaat te behalen.

Hoe dan ook, wij reiken u altijd de meest effectieve oplossing aan voor uw communicatievraagstuk. Elke opdracht is anders, dus wij hanteren geen vast recept voor succes maar gebruiken wel altijd twee belangrijke ingrediënten: creativiteit en strategie.

Top