• Get in Touch
  • info@55communications.nl

Onze diensten


Offline marketing

We leven vandaag de dag in een digitaal tijdperk, maar we kunnen de traditionele offlinekanalen niet negeren. Onze strategieën kijken naar het hele plaatje, naadloos te integreren in offline en online, zodat ze samenwerken en elkaar versterken.

Online marketing

Wij helpen je om je website beter vindbaar te maken voor de doelgroep om zo call to action om te zetten in gerichte acties van bezoekers. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten met onderscheidende online en social media marketing.

Marketingstrategie

Sluit je marketing nog wel goed genoeg aan bij jouw bedrijfsdoelstellingen, je wilt je marketing verbeteren of effectievere marketing campagnes inrichten? Wij kunnen je niet alleen ondersteunen bij een verhelderende marketingstrategie maar ook bij de uitvoering.

Advertentiecampagnes

Voordat wij voor u reclame gaan maken stellen wij ons allereerst goed op de hoogte van uw marktpositie en commerciële doelstellingen. Vervolgens ontwikkelen we campagnes en adviseren wij u over de beste mix van media en middelen. Ook zijn we sterk in campagne-adaptaties voor adverteerders die internationaal actief zijn.

Conceptontwikkeling

Het zijn lastige tijden om producten en diensten te vermarkten. Hoe val jetegenwoordig nog op? Wij maken opvallende concepten die dwars door iedere 'line' gaan. Die direct doordringen tot de kern van de zaak en welke zijn te vertalen in alle denkbare communicatiemiddelen.

Grafische vormgeving

Onze grafische studio levert ontwerpen voor nationale en internationale klanten. Onze kracht ligt in het op creatieve en effectieve wijze tekstueel en visueel overbrengen van jouw boodschap in offline en online media, point-of-sale, brochures en magazines.

Top