• Get in Touch
  • info@55communications.nl

Onze diensten


Offline marketing

We leven vandaag de dag in een digitaal tijdperk, maar we kunnen de traditionele offlinekanalen niet negeren. Onze strategieën kijken naar het hele plaatje, naadloos te integreren in offline en online, zodat ze samenwerken en elkaar versterken. Er is geen vast recept voor succes. Maar wij gebruiken altijd twee ingrediënten: creativiteit en strategie.

Online marketing

Wij helpen u om uw website beter vindbaar te maken voor de doelgroep om zo call to action om te zetten in gerichte acties van uw bezoeker. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten met onderscheidende online marketing zoals apps, doelgerichte websites, cashback actiewebsites, viralcampagnes, bannercampagnes en social media marketing.

Cashback acties

Het succes van een cashback actie hangt mede af van de mate waarin het hele verwerkingsproces verloopt. Ons belangrijkste onderdeel? Een bewezen geautomatiseerde routing waarmee deelnemers heel makkelijk in aanmerking komen voor een cash-refund of prijs. Wij maken werk van uw cashback actie.

Datamanagement

De betrouwbaarheid en kwaliteit van uw data kan niet worden gegarandeerd als deze niet actief onderhouden wordt. Wij kunnen uw waardevolle klant- of productgegevens onderhouden, actualiseren en beheren. Zo beschikt u altijd over betrouwbare data op het juiste moment.

Crossmedia sales

Voor professionale advertentie-exploitatie bent u bij ons aan het juiste adres. Als professionele externe partner verzorgen wij de verkoop van commerciële ruimte in offline en online media. Samen met u werken wij aan de succesvolle exploitatie van uw media en bouwen voortdurend aan een duurzame relatie door een optimale dienstverlening te garanderen.

Marketing advies

Sluit uw marketing nog wel goed genoeg aan bij uw bedrijfsdoelstellingen, u wilt uw marketing verbeteren of effectievere marketing campagnes inrichten?  Wij kunnen u niet alleen ondersteunen bij uw marketingbeleid maar ook bij de uitvoering ervan op basis van een verhelderend en inventief marketing advies.

Bedrijfspresentaties

Een goede bedrijfspresentatie kan doorslaggevend zijn bij het verwerven van een opdracht of bij de introductie van een nieuw product. Wij maken regelmatig dergelijke presentaties in bijvoorbeeld PowerPoint, HTML5 of als bedrijfsfilm. Daarbij letten wij op commercialiteit, aantrekkelijkheid en functionaliteit van de interface, en het functioneel gebruik van beeldmateriaal met impact.

Grafische vormgeving

Onze grafische studio levert ontwerpen voor nationale maar ook internationale klanten. Onze kracht ligt in het op creatieve en effectieve wijze tekstueel en visueel overbrengen van uw boodschap. Naast reclame-uitingen in offline en online media kunt u denken aan direct marketing, point-of-sale uitingen, folders, brochures en magazines.

Web design

Op basis van uw wensen en de doelgroep die u wilt aanspreken maken wij het design voor uw website. Met ons team van ontwikkelaars zetten wij het design om in visueel verbluffende, technisch geavanceerde en voor mobiel geoptimaliseerde websites.

Top