• Get in Touch
  • info@55communications.nl

Onze diensten


Offline marketing

We leven vandaag de dag in een digitaal tijdperk, maar we kunnen de traditionele offlinekanalen niet negeren. Onze strategieën kijken naar het hele plaatje, naadloos te integreren in offline en online, zodat ze samenwerken en elkaar versterken.

Online marketing

Wij helpen je om je website beter vindbaar te maken voor de doelgroep om zo call to action om te zetten in gerichte acties van bezoekers. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten met onderscheidende online en social media marketing.

Marketingstrategie

Sluit je marketing nog wel goed genoeg aan bij jouw bedrijfsdoelstellingen, je wilt je marketing verbeteren of effectievere marketing campagnes inrichten? Wij kunnen je niet alleen ondersteunen bij een verhelderende marketingstrategie maar ook bij de uitvoering.

Media advies

Een doeltreffende media-inzet vindt zijn oorsprong in een goed en onderbouwd communicatieplan. Wij kunnen op basis van dit plan een onderscheidende mediastrategie maken en dat doorvertalen naar de praktische media-inzet, zowel online als offline.

Crossmedia sales

Als professionele externe partner verzorgen wij de verkoop van commerciële ruimte in offline en online media. Samen werken wij aan de succesvolle exploitatie van jouw media en bouwen voortdurend aan een duurzame relatie door een optimale dienstverlening te garanderen.

Conceptontwikkeling

Het zijn lastige tijden om producten en diensten te vermarkten. Hoe val jetegenwoordig nog op? Wij maken opvallende concepten die dwars door iedere 'line' gaan. Die direct doordringen tot de kern van de zaak en welke zijn te vertalen in alle denkbare communicatiemiddelen.

Grafische vormgeving

Onze grafische studio levert ontwerpen voor nationale en internationale klanten. Onze kracht ligt in het op creatieve en effectieve wijze tekstueel en visueel overbrengen van jouw boodschap in offline en online media, point-of-sale, brochures en magazines.

Bedrijfspresentaties

Een goede bedrijfspresentatie kan doorslaggevend zijn bij het verwerven van een opdracht of bij de introductie van een nieuw product. Wij maken regelmatig dergelijke presentaties in bijvoorbeeld PowerPoint, HTML5 of als bedrijfsfilm. Daarbij letten wij op commercialiteit, aantrekkelijkheid en het functioneel gebruik van beeldmateriaal met impact.

Cashback acties

Het succes van een cashback actie hangt mede af van de mate waarin het hele verwerkingsproces verloopt. Ons belangrijkste onderdeel? Een bewezen geautomatiseerde routing waarmee deelnemers heel makkelijk in aanmerking komen voor een cash-refund of prijs. Wij maken werk van jouw cashback actie.

Top