• Get in Touch
  • info@55communications.nl

Onze diensten


Offline marketing

We leven vandaag de dag in een digitaal tijdperk, maar we kunnen de traditionele offlinekanalen niet negeren. Onze strategieën kijken naar het hele plaatje, naadloos te integreren in offline en online, zodat ze samenwerken en elkaar versterken. Er is geen vast recept voor succes. Maar wij gebruiken altijd twee ingrediënten: creativiteit en strategie.

Online marketing

Wij helpen u om uw website beter vindbaar te maken voor de doelgroep om zo call to action om te zetten in gerichte acties van uw bezoeker. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten met onderscheidende online marketing zoals apps, doelgerichte websites, cashback actiewebsites, viralcampagnes, bannercampagnes en social media marketing.

Bedrijfspresenaties

Een goede bedrijfspresentatie kan doorslaggevend zijn bij het verwerven van een opdracht of bij de introductie van een nieuw product. Wij maken regelmatig dergelijke presentaties in bijvoorbeeld PowerPoint, HTML5 of als bedrijfsfilm. Daarbij letten wij op commercialiteit, aantrekkelijkheid en functionaliteit van de interface, en het functioneel gebruik van beeldmateriaal met impact.

Crossmedia sales

Voor de realisatie van uw sales- en communicatiedoelstellingen wilt u alle beschikbare media inzetten. Offline, online en social media worden ingezet om naamsbekendheid te verhogen, leads te genereren of producten te introduceren. Wij beschikken over ruime expertise in de verkoop van commerciële ruimte in media van externe opdrachtgevers.

 

Grafische vormgeving

Onze grafische studio levert ontwerpen voor nationale maar ook internationale klanten. Onze kracht ligt in het op creatieve en effectieve wijze tekstueel en visueel overbrengen van uw boodschap. Naast reclame-uitingen in offline en online media kunt u denken aan direct marketing, point-of-sale uitingen, folders, brochures en magazines.

Advertentiecampagnes

Voordat wij voor u reclame gaan maken stellen wij ons allereerst goed op de hoogte van uw marktpositie en uw commerciële doelstellingen. Vervolgens ontwikkelen we campagnes en adviseren wij u over de beste mix van media en middelen. Ook zijn we sterk in campagne-adaptaties voor adverteerders die internationaal actief zijn.

Conceptontwikkeling

Het zijn lastige tijden om uw product of dienst te vermarkten. Hoe val je tegenwoordig nog op? Wij maken opvallende concepten die dwars door iedere 'line' gaan. Die direct doordringen tot de kern van de zaak, en welke te vertalen zijn in alle denkbare middelen en uitingen.

Web design

Op basis van uw wens en de doelgroep die u wilt aanspreken maken wij het design voor uw website. Met ons team van ontwikkelaars zetten wij het design om in visueel verbluffende, technisch geavanceerde en voor mobiel geoptimaliseerde websites.

Appbouw

Het succes van een app begint bij een slim idee. De technische kennis om een goed werkende app te ontwikkelen is bij veel programmeurs aanwezig. Maar om met een app ook succes te behalen is meer nodig. Wij kunnen voor u het complete traject van idee tot bouwen van een app verzorgen.

Datamanagement

De betrouwbaarheid en kwaliteit van uw data kan niet worden gegarandeerd als deze niet actief onderhouden wordt. Wij kunnen uw waardevolle klant- of productgegevens onderhouden, actualiseren en beheren. Zo beschikt u altijd over betrouwbare data op het juiste moment.

Cashback acties

Het succes van een cashback actie hangt mede af van de mate waarin het hele verwerkingsproces verloopt. Ons belangrijkste onderdeel? Een bewezen geautomatiseerde routing waarmee deelnemers heel makkelijk in aanmerking komen voor een cash-refund of prijs. Wij maken werk van uw cashback actie.

Media advies

Een doeltreffende media-inzet vindt zijn oorsprong in een goed en onderbouwd communicatieplan. Wij kunnen op basis van dit plan een onderscheidende mediastrategie maken en dat doorvertalen naar de praktische media-inzet. Media-inkoop door ons betekent resultaat en maximaal kostenvoordeel.

Top