• Get in Touch
  • info@55communications.nl

Onze diensten


Offline marketing

We leven vandaag de dag in een digitaal tijdperk, maar we kunnen de traditionele offlinekanalen niet negeren. Onze strategieën kijken naar het hele plaatje, naadloos te integreren in offline en online, zodat ze samenwerken en elkaar versterken. Er is geen vast recept voor succes. Maar wij gebruiken altijd twee ingrediënten: creativiteit en strategie.

Online marketing

Wij helpen u om uw website beter vindbaar te maken voor de doelgroep om zo call to action om te zetten in gerichte acties van uw bezoeker. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten met onderscheidende online marketing zoals apps, doelgerichte websites, cashback actiewebsites, viralcampagnes, bannercampagnes en social media marketing.

Marketing advies

Sluit uw marketing nog wel goed genoeg aan bij uw bedrijfsdoelstellingen, u wilt uw marketing verbeteren of effectievere marketing campagnes inrichten?  Wij kunnen u niet alleen ondersteunen bij uw marketingbeleid maar ook bij de uitvoering ervan op basis van een verhelderend en inventief marketing advies.

Crossmedia sales

Voor de realisatie van uw sales- en communicatiedoelstellingen wilt u alle beschikbare media inzetten. Offline, online en social media worden ingezet om naamsbekendheid te verhogen, leads te genereren of producten te introduceren. Wij beschikken over ruime expertise in de verkoop van commerciële ruimte in media van externe opdrachtgevers.

 

E-mail marketing

Een aantrekkelijke manier om tegen lage kosten in contact met uw doelgroep te komen is E-mail marketing. Wij maken en schrijven uw digitale nieuwsbrieven en versturen deze via MailChimp. Beschikt u over een mailinglijst? Dan integreren wij die in je Mailchimp account en plaatsen wij een "meld je aan voor onze nieuwsbrief" op jouw website. Hiermee bouwt u een database op met waardevolle klantgegevens.

Bedrijfspresentaties

Een goede bedrijfspresentatie kan doorslaggevend zijn bij het verwerven van een opdracht of bij de introductie van een nieuw product. Wij maken regelmatig dergelijke presentaties in bijvoorbeeld PowerPoint, HTML5 of als bedrijfsfilm. Daarbij letten wij op commercialiteit, aantrekkelijkheid en functionaliteit van de interface, en het functioneel gebruik van beeldmateriaal met impact.

Grafische vormgeving

Onze grafische studio levert ontwerpen voor nationale maar ook internationale klanten. Onze kracht ligt in het op creatieve en effectieve wijze tekstueel en visueel overbrengen van uw boodschap. Naast reclame-uitingen in offline en online media kunt u denken aan direct marketing, point-of-sale uitingen, folders, brochures en magazines.

Advertentiecampagnes

Voordat wij voor u reclame gaan maken stellen wij ons allereerst goed op de hoogte van uw marktpositie en commerciële doelstellingen. Vervolgens ontwikkelen we campagnes en adviseren wij u over de beste mix van media en middelen. Ook zijn we sterk in campagne-adaptaties voor adverteerders die internationaal actief zijn.

Web design

Op basis van uw wensen en de doelgroep die u wilt aanspreken maken wij het design voor uw website. Met ons team van ontwikkelaars zetten wij het design om in visueel verbluffende, technisch geavanceerde en voor mobiel geoptimaliseerde websites.

Top