• Get in Touch
  • info@55communications.nl

Onze diensten


Offline marketing

We leven vandaag de dag in een digitaal tijdperk, maar we kunnen de traditionele offlinekanalen niet negeren. Onze strategieën kijken naar het hele plaatje, naadloos te integreren in offline en online, zodat ze samenwerken en elkaar versterken. Er is geen vast recept voor succes. Maar wij gebruiken altijd twee ingrediënten: creativiteit en strategie.

Online marketing

Wij helpen u om uw website beter vindbaar te maken voor de doelgroep om zo call to action om te zetten in gerichte acties van uw bezoeker. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten met onderscheidende online marketing zoals apps, doelgerichte websites, cashback actiewebsites, viralcampagnes, bannercampagnes en social media marketing.

Marketing advies

Sluit uw marketing nog wel goed genoeg aan bij uw bedrijfsdoelstellingen, u wilt uw marketing verbeteren of effectievere marketing campagnes inrichten?  Wij kunnen u niet alleen ondersteunen bij uw marketingbeleid maar ook bij de uitvoering ervan op basis van een verhelderend en inventief marketing advies.

Crossmedia sales

55Communications is ook een toonaangevend bureau in verkoop van commerciële ruimte in media van externe opdrachtgevers. We zijn een professionele commerciële partner voor onze opdrachtgevers. Samen werken wij aan de succesvolle exploitatie van hun media en bouwen voortdurend aan een duurzame relatie door een optimale dienstverlening te garanderen. U profiteert verder van onze uitgebreide klantendatabase, die wij hebben opgebouwd en verrijkt. Ons relatienetwerk is enorm.

Mediasales uitbesteden

U heeft een prachtige mix van media, een magazine of website passend bij één van onze channels of u wilt deze in de markt gaan zetten? Uw lezers en bezoekers waarderen uw product en voelen zich verbonden met uw media, maar commercieel haalt u er nog niet voldoende uit of u heeft geen mensen in huis die de marketing & media kunnen verzorgen en wilt u uw advertentie-exploitatie uitbesteden? Wij beschikken over ruime expertise in de verkoop van commerciële ruimte in offline en online media van externe opdrachtgevers.

Bedrijfspresentaties

Een goede bedrijfspresentatie kan doorslaggevend zijn bij het verwerven van een opdracht of bij de introductie van een nieuw product. Wij maken regelmatig dergelijke presentaties in bijvoorbeeld PowerPoint, HTML5 of als bedrijfsfilm. Daarbij letten wij op commercialiteit, aantrekkelijkheid en functionaliteit van de interface, en het functioneel gebruik van beeldmateriaal met impact.

Grafische vormgeving

Onze grafische studio levert ontwerpen voor nationale maar ook internationale klanten. Onze kracht ligt in het op creatieve en effectieve wijze tekstueel en visueel overbrengen van uw boodschap. Naast reclame-uitingen in offline en online media kunt u denken aan direct marketing, point-of-sale uitingen, folders, brochures en magazines.

Conceptontwikkeling

Het zijn lastige tijden om uw product of dienst te vermarkten. Hoe valt u tegenwoordig nog op? Wij maken opvallende concepten die dwars door iedere 'line' gaan. Die direct doordringen tot de kern van de zaak, en welke te vertalen zijn in alle denkbare middelen en uitingen.

Web design

Op basis van uw wensen en de doelgroep die u wilt aanspreken maken wij het design voor uw website. Met ons team van ontwikkelaars zetten wij het design om in visueel verbluffende, technisch geavanceerde en voor mobiel geoptimaliseerde websites.

Top