• Get in Touch
  • info@55communications.nl

Onze diensten


Offline marketing

We leven vandaag de dag in een digitaal tijdperk, maar we kunnen de traditionele offlinekanalen niet negeren. Onze strategieën kijken naar het hele plaatje, naadloos te integreren in offline en online, zodat ze samenwerken en elkaar versterken. Er is geen vast recept voor succes. Maar wij gebruiken altijd twee ingrediënten: creativiteit en strategie.

Online marketing

Wij helpen u om uw website beter vindbaar te maken voor de doelgroep om zo call to action om te zetten in gerichte acties van uw bezoeker. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten met onderscheidende online marketing zoals apps, doelgerichte websites, cashback actiewebsites, viralcampagnes, bannercampagnes en social media marketing.

Conceptontwikkeling

Het zijn lastige tijden om uw product of dienst te vermarkten. Hoe val je tegenwoordig nog op? Wij maken opvallende concepten die dwars door iedere 'line' gaan. Die direct doordringen tot de kern van de zaak, en welke te vertalen zijn in alle denkbare middelen en uitingen.

Crossmedia sales

Voor de realisatie van uw sales- en communicatiedoelstellingen wilt u alle beschikbare media inzetten. Offline, online en social media worden ingezet om naamsbekendheid te verhogen, leads te genereren of producten te introduceren. Wij beschikken over ruime expertise in de verkoop van commerciële ruimte in media van externe opdrachtgevers.

 

Advertentiecampagnes

Voordat wij voor u reclame gaan maken stellen wij ons allereerst goed op de hoogte van uw marktpositie en uw commerciële doelstellingen. Vervolgens ontwikkelen we campagnes of uitingen en adviseren wij u over de beste mix van media en middelen. Ook zijn we sterk in campagne-adaptaties voor adverteerders die internationaal actief zijn.

Web design

Op basis van uw wens en de doelgroep die u wilt aanspreken maken wij het design van uw website. Met ons team van ontwikkelaars zetten wij het design om in visueel verbluffende, technisch geavanceerde websites.

Appbouw

Het succes van een app begint bij een slim idee. De technische kennis om een goed werkende app te ontwikkelen is bij veel programmeurs aanwezig. Maar om met een app ook succes te behalen is meer nodig. Wij kunnen voor u het complete traject van idee tot promotie van een app verzorgen.

Corporate identity

De corporate identity vormt de 'papaplu' van alle communicatie-uitingen van een onderneming. Omdat wij de nodige ervaring hebben met corporate identity-ontwikkeling en het ontwerpen van huisstijlen is ook een goede integratie van de corporate identity in de overige reclame-uitingen bij ons gewaarborgd.

Media advies

Een goed en onderbouwd communicatieplan vormt de basis voor elke doeltreffende media-inzet. Wij formuleren op basis van zo’n plan een onderscheidende mediastrategie en vertalen die door naar praktische media-inzet.

Custom Publishing

Relatiemagazines en periodieken komen bij ons tot hun recht. Planning tot in detail, begeleiding, redactie, drukwerk en verspreiding zorgen voor een heldere bladformule die uw interne- en/of externe communicatie versterkt. Wij nemen voor u de gehele organisatie van uw redactionele productie uit handen.

Printmanagement

Alle activiteiten rond drukwerk en creatie komen bij elkaar: inkoop, productie en distributie. Wij brengen verschillende specialisaties bij elkaar, waardoor wij u een goed eindresultaat kunnen bieden, een efficiënte besteding van uw budget en de garantie dat u een uitmuntend eindproduct krijgt.

Datamanagement

De betrouwbaarheid en kwaliteit van uw data kan niet worden gegarandeerd als deze niet actief onderhouden wordt. Wij kunnen uw waardevolle klant- of productgegevens onderhouden, actualiseren en beheren. Bestanden worden door ons gecontroleerd op mutaties en indien nodig aangepast en verrijkt. Zo beschikt u altijd over betrouwbare data op het juiste moment.

Top