• Get in Touch
  • info@55communications.nl

Onze diensten


Offline marketing

We leven vandaag de dag in een digitaal tijdperk, maar we kunnen de traditionele offlinekanalen niet negeren. Onze strategieën kijken naar het hele plaatje, naadloos te integreren in offline en online, zodat ze samenwerken en elkaar versterken. Er is geen vast recept voor succes. Maar wij gebruiken altijd twee ingrediënten: creativiteit en strategie.

Online marketing

Wij helpen u om uw website beter vindbaar te maken voor de doelgroep om zo call to action om te zetten in gerichte acties van uw bezoeker. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten met onderscheidende online marketing zoals apps, doelgerichte websites, cashback actiewebsites, viralcampagnes, bannercampagnes en social media marketing.

Crossmedia sales

Voor de realisatie van uw sales- en communicatiedoelstellingen wilt u alle beschikbare media inzetten. Offline, online en social media worden ingezet om naamsbekendheid te verhogen, leads te genereren of producten te introduceren. Wij beschikken over ruime expertise in de verkoop van commerciële ruimte in media van externe opdrachtgevers.

 

Advertentiecampagnes

Voordat wij voor u reclame gaan maken stellen wij ons allereerst goed op de hoogte van uw marktpositie en uw commerciële doelstellingen. Vervolgens ontwikkelen we campagnes en adviseren wij u over de beste mix van media en middelen. Ook zijn we sterk in campagne-adaptaties voor adverteerders die internationaal actief zijn.

Conceptontwikkeling

Het zijn lastige tijden om uw product of dienst te vermarkten. Hoe val je tegenwoordig nog op? Wij maken opvallende concepten die dwars door iedere 'line' gaan. Die direct doordringen tot de kern van de zaak, en welke te vertalen zijn in alle denkbare middelen en uitingen.

Corporate identity

De corporate identity vormt de 'papaplu' van alle communicatie-uitingen van een onderneming. Omdat wij de nodige ervaring hebben met corporate identity-ontwikkeling en het ontwerpen van huisstijlen is ook een goede integratie van de corporate identity in de overige reclame-uitingen bij ons gewaarborgd.

Web design

Op basis van uw wens en de doelgroep die u wilt aanspreken maken wij het design voor uw website. Met ons team van ontwikkelaars zetten wij het design om in visueel verbluffende, technisch geavanceerde en voor mobiel geoptimaliseerde websites.

Appbouw

Het succes van een app begint bij een slim idee. De technische kennis om een goed werkende app te ontwikkelen is bij veel programmeurs aanwezig. Maar om met een app ook succes te behalen is meer nodig. Wij kunnen voor u het complete traject van idee tot bouwen van een app verzorgen.

Datamanagement

De betrouwbaarheid en kwaliteit van uw data kan niet worden gegarandeerd als deze niet actief onderhouden wordt. Wij kunnen uw waardevolle klant- of productgegevens onderhouden, actualiseren en beheren. Zo beschikt u altijd over betrouwbare data op het juiste moment.

Cashback acties

Het succes van een cashback actie hangt mede af van de mate waarin het hele verwerkingsproces verloopt. Ons belangrijkste onderdeel? Een bewezen geautomatiseerde routing waarmee deelnemers heel makkelijk in aanmerking komen voor een cash-refund of prijs. Wij maken werk van uw cashback actie.

Custom Publishing

Relatiemagazines en periodieken komen bij ons tot hun recht. Planning tot in detail, begeleiding, redactie, drukwerk en verspreiding zorgen voor een heldere bladformule die uw interne- en/of externe communicatie versterkt. Wij nemen voor u de gehele organisatie van uw redactionele productie uit handen.

Printmanagement

Alle activiteiten rond drukwerk en creatie komen bij elkaar: inkoop, productie en distributie. Wij brengen verschillende specialisaties bij elkaar, waardoor wij u een goed eindresultaat kunnen bieden, een efficiënte besteding van uw budget en de garantie dat u een uitmuntend eindproduct krijgt.

Top