• Get in Touch
  • info@55communications.nl

Web design

Op basis van uw wens en de doelgroep die u wilt aanspreken maken wij het design voor uw website. Met ons team van ontwikkelaars zetten wij het design om in visueel verbluffende, technisch geavanceerde en voor mobiel geoptimaliseerde websites.

Internet is een belangrijk onderdeel van de communicatiemix. Aan de productie en het beheer van websites voor zakelijk gebruik zit echter meer vast dan men zich soms realiseert. Wat is precies het doel van de website? Wie gaat er zich voor inspannen? Hoe wordt de site vormgegeven? Wie houdt de site bij? Hoe worden per e-mail of electronisch formulier gestelde vragen of verzoeken beantwoordt? 

Belangrijke vragen waarop je het antwoord moet weten voordat je aan webmarketing begint. In de praktijk reageren nog te veel ondernemingen en instellingen met een website niet adequaat of zelfs helemaal niet per e-mail gestelde vragen of gedane verzoeken. Daarmee blijven niet alleen commerciële kansen liggen, maar loopt ook het imago van deze bedrijven deuken op.
 
1-op-1 Communicatie met doelgroepen kan alleen succesvol verlopen als de backoffice-processen in orde zijn. Anders is het effect negatief. Internetgebruikers verwachten snelheid, niet alleen qua respons, maar ook bij de 'consumptie' van uw informatie op internet.
 
Op basis van de wens van de klant en de doelgroep die u wilt aanspreken maken wij het design voor uw website. Zodra u 100% tevreden bent met uw webdesign gaan aan de slag met het bouwen van de site.  

Top