• Get in Touch
  • info@55communications.nl

Crossmedia sales

Voor de realisatie van uw sales- en communicatiedoelstellingen wilt u alle beschikbare media inzetten. Offline, online en social media worden ingezet om naamsbekendheid te verhogen, leads te genereren of producten te introduceren. Wij beschikken over ruime expertise in de verkoop van commerciële ruimte in media van externe opdrachtgevers.

 

Exploitatie uitbesteden?
Heeft u een magazine dat goed bij één van onze channels past, of een website die u in de markt wilt gaan zetten? Biedt u reclamezendtijd aan op uw themazender? Beschikt u over een prachtige mix van media die door lezers, bezoekers en kijkers wordt gewaardeerd, maar waar u commercieel nog niet voldoende uit haalt? Of heeft misschien niet de juiste mensen in huis die de marketing en media kunnen verzorgen? Wij beschikken over ruime expertise in de verkoop van commerciële ruimte in media van externe opdrachtgevers.

De langdurige klantrelatie is de basis
Wij geloven in langdurige en kwalitatieve relaties - met u als opdrachtgever én met uw klanten. Wij staan garant voor passende acquisitiedruk, optimale klantrelaties en de daarbij behorende omzet. U profiteert verder van ons enorme relatienetwerk en onze uitgebreide klantendatabase, die wij zorgvuldig hebben opgebouwd en verrijkt.

We exploiteren ál uw media
In opdracht van kleine en grote uitgeverijen en bedrijven verzorgen wij de marketing & media van alle mogelijke mediavormen:

-Magazines: advertenties, advertorials, inserts, responsmethodes en branded content
-Online concepten: banners, online lead generatie, advertorials, homepagetakeovers en tailor made concepten
-Nieuwsbrieven: advertorials, banners en partnermailings
-Social Media: Facebook, Twitter en Youtube kunnen wij commercieel exploitabel maken en koppelen aan uw overige media
-Tailor Made communicatieoplossingen op basis van uw doelgroep.

Top