• Get in Touch
  • info@55communications.nl

Cashback acties

Het succes van een cashback actie hangt mede af van de mate waarin het hele verwerkingsproces verloopt. Ons belangrijkste onderdeel? Een bewezen geautomatiseerde routing waarmee deelnemers heel makkelijk in aanmerking komen voor een cash-refund of prijs. Wij maken werk van jouw cashback actie.

Als merk wil je je onderscheiden in de markt, ook met behulp van de juiste sales & marketing. Je kiest voor een cashback actie of refundactie via het retailkanaal, omdat het veel weerklank zal vinden en zorgt voor extra binding met - nieuwe - klanten. Het verzinnen van zo’n campagne is één ding, maar onderschat ook niet wat er allemaal komt kijken bij de afhandeling van cashback acties. De euforie van het meedoen kan snel teniet worden gedaan, als er fouten in het cashback proces worden gemaakt.

Het succes van een cashback actie op de winkelvloer of in een online omgeving hangt mede af van de mate waarin het hele verwerkingsproces soepel, veilig en fraudebestendig verloopt. De belangrijkste onderdelen? Een bewezen geautomatiseerde routing waarmee deelnemers heel makkelijk in aanmerking komen voor een cash-refund of prijs. Aangevuld met een controle van elke inzending.

Wij hanteren een zorgvuldige, grotendeels geautomatiseerde werkwijze:
-Je bespreekt een cashback of refundactie met een retailketen of online aanbieder.
-Wij maken, indien gewenst, een op maat gesneden actiewebsite.
-De klant koopt het actieproduct en registreert zich op de actiewebsite.
-Na ontvangst van de aankoopnota volgt de check of de inzending aan de gestelde voorwaarden voldoet.
-De uitbetalingsfrequentie wordt in overleg bepaald en vindt plaats in een batch.
-Indien gewenst kunnen wij klachten/vragen afhandelen van klanten via e-mail.

Wij kunnen deze aanpak landelijk en ketenonafhankelijk inzetten.

Top